Perioada dificila a economiei de tranzitie in care ne aflam presupune multe sacrificii, dar spre marea noastra satisfactie putem afirma ca din ce in ce mai multi romani investesc in confortul lor, alegand o cale sigura: cea a implementarii unor materiale garantate, de marca, de calitate foarte buna, cu service si garantie asigurate. Cine a reusit de-a lungul anilor sa devina partenerul stabil al firmei Evam Constal, a avut numai de castigat: calitate deosebita, pret corect, parteneriat reciproc avantajos si automat o pozitie serioasa pe piata de instalatii!

S.C. Evam Constal S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc,fiind infiintata in anul 2004, avand un personal tehnic calificat (ingineri in domeniul instalatiilor, sudori autorizati, instalatori autorizati) pentru proiectarea si execuitia lucrarilor de gaze naturale, sudura otel, instalatii sanitare, incalzire, apa-canal.

Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii in luarea deciziei corecte si in imbunatatirea pas cu pas a managementului prin oferirea de solutii adecvate nevoilor lor.

Societatea pune accent pe informarea corecta a clientuilui si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in domeniul instalatiilor.

Dorind sa oferim servicii de inalta calitate, la nivel European, S.C. Evam Constal S.R.L. se afla in procesul de implementare a standardului ISO9001 pentru calitate si ISO 14001 pentru mediu.

Tineti cont: Oferte clare cu detalii tehnice si preturi corecte sunt elaborate prompt, cu competenta si grija fata de solicitant. Personalul nostru binevoitor se sileste sa va satisfaca cele mai deosebite pretentii. Iar site-ul prezent incearca sa va semnaleze on-line ceea ce putem face pentru Dvs. Va invitam sa-l vizitati si va dorim sa gasiti cea mai potrivita solutie pentru Dvs.

Cu ce va putem ajuta …

Datorita pregatirii si experientei acumulate Evam Constal proiecteaza si executa o gama larga de categorii de lucrari, la cele mai inalte standarde de calitate, dupa cum urmeaza:
– Instalatii de incalzire centrala;
– Instalatii gaze;
– Instalatii de incalzire sub pardoseala (pardoseala calda);
– Instalatii termice;
– Centrale termice;
– Instalatii complexe de ventilatie-climatizare;
– Instalatii sanitare si de canalizare;
– Sisteme profesionale de irigatii pentru gradini;
– Instalatii de filtrare pentru piscine interioare si exterioare, instalatii de dezumidificare;
– Instalatii de incalzire si preparare apa calda menajera;
– Instalatii electrice.

Ai nevoie de o lucrare ?